Klubaften
Roture
Kajaktræning i svømmehal
 

Faste eller regelmæssige arrangementer

Nogle torsdage i løbet af vinteren fra kl. 19.30-22.00 er der klubaften. Her er alle medlemmer velkomne i klubhuset på Vestre Strandvej 29 til en snak om kajakker og udstyr, eller til at komme og bytte ro-historier.
Klubaftenerne annonceres på Facebook og meddeles medlemmerne på mail, og nogle af aftenerne vil der være et tema for aftenen.

Fælles roture

Der arrangeres fælles roture nogle lørdage eller søndage. Start- og sluttidspunktet kan variere afhængig af årstiden og vejret. Turene tager udgangspunkt fra klubhuset eller kajakcontaineren, men kan afhængig af vejret også foregå fra Nordstrand, og nogle af turene vil foregå i fremmed rovand.
Turene opslås på Facebook og meddeles medlemmerne på mail.

Alle medlemmer kan opslå en rotur på Faebook, hvis de ønsker selskab på turen.
 

Tilmelding til roture sker på Facebook eller ved SMS til turansvarlig.

Efter den 1. april slutter sæsonen for vinterroning. Samtidig kan vi forvente, at det er lyst lidt længere. Men vandtemperaturen vil stadig ofte være så lav, at tørdragt er påkrævet.

Fra 1. maj arrangeres der roture hver mandag og torsdag aften fra kl. 18.00-20.00. Dette vil være kortere ture, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage. Tilmelding til turene sker på Facebook eller SMS til turansvarlig

Herudover arrangeres der ture, hvor der kræves et vist roerniveau. Normalt vil det være, at man er friroet. Kravene vil fremgå af opslaget.

Specielle vinteraktiviteter

Vinteren igennem - fra efterårsferien til påskeferien - råder klubben over svømmehallen i Skagen Kultur- og fritidscenter en søndag om måneden kl. 13.00-17.00. Her træner vi alt med sikkerhed, sjov og leg, kajakrul osv.

Læs mere om svømmehalstræning her

Er du intersseret i at prøve, om kajaksejlads er noget for dig, kan du få en gratis prøvetime en søndag. Kontakt formanden på michaelthaarup@hotmail.com . Så finder vi en ledig tid.

Skagen Havkajakklub, Vestre Strandvej 29, 9990 Skagen. Tlf. 28 29 46 63
Lav din egen hjemmeside med mono.net