Tidspunkt
Søndag den 1. juli
Lørdag den 23. juli
Lørdag den 4. august
Torsdag den 16. - søndag den 19. august
Lørdag den 27. august
Tors-søndag den 20-23. september
 

Lidt om turene - siden er ikke aktuel!

Mariager Fjord

Turen denne lørdag går til Mariager Fjord, hvor vi starter i det lille hyggelige fiskerleje - Stinesminde. Herfra sejler vi ind i fjorden mod Hobro og vil derfra igen returnere til Stinesminde. Der bliver indlagt passende pauser undervejs, lige som det vil være muligt for den enkelte at afkorte turen efter behov og returnere til Stinesminde. Et stop i Mariager kunne også være en god ide.

Turens længde: ca. 22 km, men den kan tilpasses efter behov. Det er en tur, hvor alle kan deltage.

Mødetid: kl. 7.00 ved containerne.
Forventet hjemkomst: kl. 18.00

Fra Rønbjerg og Livø rundt

Livø er en naturmæssig perle i den vestlige ende af Limfjorden, idet denne lille ø rummer de fleste af de landskabstyper, man finder i hele resten af Danmark. På denne tur skal vi dog se landskabstyperne fra søsiden, idet der dog også bliver lagt et passende antal pauser ind, så ikke stofskiftet går i stå.

Turen er på 22 km.

Mødetid kl. 7.00 ved containerne.
Forventet hjemkomst kl. 18.00.

Hirsholmene

Hirsholm Ræs er aflyst pga for få deltagere.

I steder arrangerer vi selv en klubtur til Hirsholmene. Ø-gruppen er en naturmæssig perle, og på hovedøen Hirsholm føler man sig sat 100 år tilbage i tiden, når man går rundt mellem de små lave gule huse, hvor der er ynglende måger i stendigerne, og kirken står stadig som Tordenskjold forlod den i sin tid.

Når man sejler langs kysten rundt omkring resten af øerne, føler man sig hensat til en tropisk lagune - dog med den forskel, at man på sejlturen omkring Hirsholmene kan være heldig at møde sæler.

Turen starter i Rønnerhavnen ved Frederikshavn Kajakklubs klubhus og går syd om Deget mod Kjølpen og til Hirsholm Havn, hvor vi holder den første pause. Det er en tur på omkring 21 km.

Mødetid ved containerne: kl. 9.00 
Forventet hjemkomst kl. 17.00

København og Dannebrog

I år er vores Københavnertur forlænget med en dag, så vi kan nå noget mere, når vi nu er afsted.

Vi ankommer til København torsdag aften, og overnatningen foregår i Brøndby Kajakklubs klubhus.
Fredag skal vi opleve Københavns kanaler og seværdigheder fra søsiden. Og dagen afsluttes med et besøg på kongeskibet Dannebrog.
Lørdag arrangerer vi en heldagstur til Stevns Klint, hvor vi sejler langs hele klinten og indlægger pauser passende steder.
Søndagsturen er ikke fastlagt endnu, men kan afhængig af vejret foregå nord, syd eller øst for København.

Afgang fra Skagen torsdag kl. 15.00.
Hjemkomst søndag aften

Horsens Fjord

En-dags tur til Horsens Fjord. Vi kan enten tage en fjordtur, hvor vi udforsker den indre del af Horsens Fjord, eller vi kan starte ved Sondrup Strand og tage den ydre del af fjorden og rundt til øerne Vorsø, Alrø, Hjarnø og retur. Efter endt sejlads tager vi ind til Kirsten og Carl Dühring, hvor vi spiser aftensmad.

Turens længde vil være ca 20-25 km.

Nærmere oplysninger om turen følger senere.

Tregde - den norske skærgård

Den norske skærgård er en oplevelse for en kajaksejler. Det kan ikke beskrives men skal opleves.
Der er arrangeret ture rundt i skrægården med mulighed for en afstikkere op Harkmarksfjorden og Mandalselven. Overnatning foregår i hytter.
Vi ankommer torsdag aften med Color Line og sejler hele fredag og lørdag og kan få en kortere tur søndag, inden vi atter skal med færgen hjem.
Nærmere oplysninger følger senere.
Tilmelding senest 20. august.

Afgang torsdag aften
Hjemkomst søndag aften

Skagen Havkajakklub, Vestre Strandvej 29, 9990 Skagen. Tlf. 28 29 46 63
Lav din egen hjemmeside med mono.net